Žádost o opravu cesty - odpověď

04.05.2019 19:44

Vážení zahrádkáři,

po delším vyjednávání se nám nepodařilo navázat kontakt s magistrátem "přes známé" ohledně opravy (rekonstrukci) příjezdové cesty od čankovského náměstí k horní bráně. Postupovali jsme tedy úředně a odeslali oficiální žádost:

Za výbor ZO
Jan Tumpach
Odpověď (13.5.2019):
 

Dobrý den, pane Tumpachu.


Obdrželi jsme Vaši žádost o rekonstrukci komunikace.

Omlouváme se, ale rekonstrukci nejsme schopni vzhledem k rozpočtu a naším finančním prostředkům provést. Bylo by nutno zpracovat projekt, požádat o stavební povolení, cesta by byla hrozně moc zdlouhavá a realizace v nedohlednu. Rozhodli jsme se proto, že komunikaci opravíme touto technologii (vzhledem k tomu, že komunikace není dopravně zatížená; tuto opravu jsme provedli i v Tašovicích a místní občané jsou velice spokojeni) – pokládka vyfrézované drti finišerem, zaválcování, spojovací postřik a na to se nanese dvouvrstvý nátěr.

 

Již máme zajištěného i dodavatele, potřebný materiál bude během příštího týdne (zřejmě již od 20.5.) navezen na plochu za prvním objektem. Předpoklad opravy je naplánován na 28.5. (pokud bude příznivé počasí), z toho důvodu jsou již osazeny i dopravní značky na zákaz zastavení. Věřím, že s opravou budete spokojeni. Snažili jsme se navrhnout , co nejpříznivější a nejvhodnější variantu opravy.

 

S pozdravem a přáním příjemného dne.

Ing. Eva Pavlasová
vedoucí technického odboru
Statutárního města Karlovy Vary