Brigády, cesty...

27.08.2017 10:27

Vážení zahrádkáři,

včera jsme měli opět pracovní den. Kdo procházel spodní branou, jistě si všiml, že jsme opět udělali kus práce. Přikládám několik FOTEK.

Zbývá tedy ještě dodělat malou část parkoviště a cestu od brány nahoru k první křižovatce - a budeme mít hotovo. Další drť přivezou v úterý 29.8. a bude třeba ji ihned zpracovat, jinak zatvrdne. Proto Vás prosím - kdo ještě nemá odpracováno, zkuste si udělat čas a pomoct.

Z peněz, které se vybraly na zálohy (akce "cesty 2017"), již nic nezbylo. Byly do poslední koruny využity na výplatu těch, kteří již měli odpracováno a pracovali navíc.

Opět jsme se setkali se slabou účastí a pro mě nepochopitelným jevem, že lidé v den vyhlášené brigády pracují na svých zahradách namísto účasti u společné práce na společných prostorách. 

Přikládám seznam zahrad s počtem neodpracovaných hodin:
Seznam jsem 28.8. zaktualizoval, bylo v něm několik chyb. Prosím všechny, kteří mají podezření na chybu, aby se mi neváhali ozvat.

brigady-web-2017-2b.pdf (v seznamu nejsou uvedeny práce z "akce cesty", ani práce navíc. Jedná se o seznam standartních brigád.)

a žádám ty, kteří nemají splněno, aby se pokusili

v úterý 29.8. odpoledne (cca 16 - 20. hod.) dorazit!

Je to jedna z posledních možností odpracovat brigády!

J. Tumpach